Allmänna Villkor vid lån

Allmänna lånevillkor

§1 Personuppgifter vid lån Låneansökningar som görs hos Lån utan UC .se  hanteras av de banker som listas i jämförelsetabellerna. Vi sparar inga personuppgifter som anges vid ansökan till dessa banker och långivare. Enligt av Datainspektionens föreskrifter och PUL har du rätt att kräva ett utdrag en gång per år av de personuppgifter banken har sparat om dig. Kontakta då de långivare där du gjort din låneansökan.

§2 Ansvar för villkoren Lån utan UC .se hänvisar till respektive bank för att ta del av de allmänna villkoren som gäller för lånet. Vi tar ej ansvar för skador eller konflikter beträffande avtal eller överenskommelser mellan långivare och dig som privatperson när du ansöker kreditlån. Vi kan ej krävas på ersättning för skador eller ses som delaktig i e.v tvister som uppstår mellan dig som låntagare och banken och vi lånar själva inte ut pengar, utan agerar enbart som en jämförelseportal för banker och långivare. 

§3 Immateriella rättigheter för Lånutanuc.se Lån utan UC .se äger de immateriella rättigheterna till texter, bilder, design och det övriga material och information som finns på sajten.

§4 Ändring av de allmänna villkoren Dessa allmänna villkor kan ändras i framtiden. Håll dig därför uppdaterad om de allmänna villkoren.

Om lån

Du måste välja rätt lån för att bli beviljad lån. Att få ett lån är ingen allmän rättighet, utan lånebeslutet grundas på dina uppgifter hos Kreditupplysningsföretaget och din ekonomi.

Integritetspolicy

Innehållsförteckning

Gå upp