Cash Republic

cash republic ej tillgängligt

Cash Republic är inte tillgängligt

Lånet är inte tillgängligt och vi hänvisar istället till Leasy´s lån här

Hos CASH REPUBLIC kunde du ansöka snabblån för att sänka kostnaderna på dina befintliga lån. Cash Republic erbjuder att låna ut förmånliga lån, med en löptid upp till 5 år.

Cash Republic Ränta

Detta är inte ett lån utan UC men ett alternativ till smslån med lägre ränta. Annars brukar det vara vanligt med lån utan kreditupplysning från UC vid små lån. Till skillnad från andra högkostnadskrediter, har Cash Republic lägre ränta. 25,99% har kan vara snällare om banken säger nej.

Fördelar

En fördel med CASH REPUBLIC lån är att de har snabba utbetalning under vardagarna, ej under helger. jämfört med andra lån i samma nisch så har lånet lägre ränta.

Villkor

  • Ålder 20 år – 65 år
  • Svensk medborgare
  • Minst 150.000 kr i deklarerad årsinkomst
  • Klara en kreditprövning via UC
  • Sakna betalningsanmärkningar och skuldsaldo hos Kronofogden.

Så ansöker du Cash Republic lån

Att ansöka lån hos Cash Republic går lika snabbt som alla smslån och snabblån och är inte svårt. Långivaren har 3 tjänster/lån att välja mellan som snabbval, eller så fyller i lånebelopp och amorteringstid själv.

Du får en överskådligt bild över vad lånet kommer att kosta dig och efter att ha fyllt i dina personuppgifter, så signerar du låneansökan med E-legitimation.

Kreditupplysning

Banken kommer att ta en kreditupplysning på dig genom UC, vilket också innebär att du får en kreditförfrågan registrerad på dig som ligger kvar i UC-s register i 12 månader.

OM du blir beviljad ett lån och har fått svar innan kl. 14.00 måndag-fredag, så kommer lånet att utbetalas till ditt bankkonto samma dag. Annars så kommer utbetalning under morgonen/förmiddagen närmsta vardag.

Gå upp