Froda företagslån bild

FRODA – företagslån för alla företagsformer

Froda är ett företagslån som grundades år 2015 av Monetise Capital AB. Hos Froda kan du som företagare ansöka företagslån i 1-24 månader. Du kan låna minsta belopp 10.000 kr och upp till 5.000.000 kr.

Froda är ett digitalt företagslån som tror på rättvisa bedömningar. Det är även ett lån utan UC.

Du ansöker om lån dygnet runt på deras hemsida. Låneansökan behandlas vardagar måndag till fredag mellan klockan 9 och 18 och du får svar på låneansökan inom 24 timmar. Ett lån som inte kräver kompletteringar och blir beviljat, kommer att utbetalas till ditt företags bankkonto inom 48 timmar.

Vanliga frågor om Froda

Måste man ha företag för att låna hos Froda?

Ja Froda har endast företagslån i dagsläget. Enskild firma, Aktiebolag eller Handelsbolag.

Kan man låna pengar hos Froda med nystartat företag?

Ja det är möjligt ifall företrädaren kan gå i personlig borgen och är kreditvärdig.

Om du vill låna pengar snabbt utan UC och inte har ett registrerat företag så kan du kika på exempelvis Credifi, Bank Norwegian, Zmarta eller Loanstep.

Företagslån via Froda till investering eller extra utgifter

När du ansöker om att låna pengar från Frodalånet så får du en offert som är giltig i 30 dagar. Den är kostnadsfri och inte bindande. Om företaget har skötts bra så beviljar Froda normalt ett lånebelopp motsvarande en månads omsättning.

Enkel låneansökan med Bisnode

Väljer du att tacka ja till Frodas företagslån så kommer du att få gå i personlig borgen och i samband med låneansökan det så tas en kreditupplysning från Bisnode.

Banken säger sig ha marknadsledande villkor och med en lägstapris-garanti Årsräntan på företagslånet ligger från 3,9% Hittar du ett företagslån till lägre pris hos en konkurrent, så matchar banken enligt deras lägstapris-garanti.

Kundtjänst

Skeppsbron 20
111 30 Stockholm
Mail: [email protected]
Tel: 08-50131100
Lånevillkor

Gå upp