Så här ansöker man lån hos LånUtanUC.se

så ansöker man lån

Har du aldrig ansökt lån tidigare? Det är inte svårt och allt som krävs för att ansöka ett lån i Sverige är ett Bank-ID. LånutanUC.se jämför alla lån och inte enbart de utan UC, utan även blancolån och samlingslån.

Så här ansöker du lån

ANSÖKA LÅN – Instruktioner

 1. Gå igenom LånutanUC.se´s lista på långivare

  Scrolla igenom lånen och filtrera lån efter dina behov. Det är viktigt att du väljer lån efter dina egna förutsättning och alla kan inte beviljas alla typer av lån. (Se Långivare)

 2. Välj lån efter ditt kreditbetyg

  Ditt kreditbetyg spelar stor roll ifall banken vill bevilja dig ett lån eller inte. Har du lågt kreditbetyg kan du ändå få låna pengar. Välj då ”Lån med betalningsanmärkning”. Då kommer bland annat snabblån och lån utan UC upp i listan och de lån med högre krav filtreras bort.

 3. Om du vill låna och har svag kreditvärdighet

  Med svag kreditvärdighet menas att du har ett lågt kreditbetyg. Flera faktorer spelar in att kreditbetyget är lågt, inte enbart betalningsanmärkningar. Har du ansökt många lån sedan tidigare så kommer ditt kreditbetyg att vara sämre under 12 månader. (Läs mer om ”Lån med många förfrågningar”)

 4. När du har valt lån

  När du väl har valt långivare och klickar dig vidare till den webbplatsen så är ansökningsprocessen snabb och enkel. Du fyller i den summa du vill låna och under hur lång tid. Sedan fyller du i ditt personnummer och bankkontonummer, samt mailadress och så läser du igenom lånevillkoren.
  När du sedan klickar på ”Ansök” kommer du att få signera ansökan med ditt Bank-ID.
  I de allra flesta fall får du besked direkt på skärmen.

 5. Godkänt lån

  Blir lånet godkänt så kommer du att ha pengarna på ditt konto inom 15 minuter – 1 dygn beroende av vilken långivare du har valt. Generellt så går det fortare att få pengarna utbetalda via snabblån, precis som namnet låter.

Välj långivare

Belopp:
Lånevillkor:
Filtrera lån
Visa alla lån
Administratör och skribent at LånutanUC | Website | + posts

Ekonom och skribent hos LånutanUC. Med med ett brinnande intresse för svensk privatekonomi och arbeten hos flera svenska bankkontor.

Gå upp