LENDITUM

lenditum låneförmedlare

Låna 1000-600.000 kr hos Lenditum

Lenditum är en förmedlare av lån utan säkerhet, så när du gör en ansökan om att låna pengar i Lenditum´s ansökningsformulär kommer dina chanser att få lån att öka. Om du istället skulle ansöka till var och en av de 40-tal banker låneförmedlaren samarbetar med, skulle det generera 40 st kreditupplysningar och lika många kreditförfrågningar.

Via Lenditum görs det enbart en kreditupplysning från Upplysningscentralen, det är alltså inte ett så kallat Lån utan UC. Men du slipper sänka din kreditbetyg eftersom enbart en upplysning tas, du har större chans att få ett lån av banker du inte visste fanns och framför allt, du sparar tid på att fylla i flera låneansökningar.

Självfallet behöver du inte samla lån utan kan ta ett helt nytt blancolån till att köpa bil, möbler, resa, betala räkningar eller vad du än önskar.

Lån i olika beloppsnivåer ersätter snabblån

Det har ingen betydelse om du behöver låna små belopp eller mycket pengar, så kan du vi Lenditum hitta bästa räntan. Det går att ansöka som minst 1000 kr, vilket gör det mer fördelaktigt att ta ett lån på 1000 kr via Lenditum än via ett sms lån utan uc eller snabblån. Det är heller inte omöjligt att låna pengar med svag kreditvärdighet, då det går att låna med betalningsanmärkningar.

Företaget Lenditum AB står under tillsyn av Finansinspektionen (www.fi.se) och har självfallet tillstånd att bedriva kreditförmedling. Att ansöka via en godkänd kreditgivare ger säkerhet för dig som låntagare och säkerställer att räntan inte överskrider lagstadgade nivåer.

Få bättre ränta på lånet genom Lenditum

Ränta för lånen hos Lenditums banker håller därmed en acceptabel nivå, men varierar mellan bankerna och sätts individuellt efter din förmåga att betala tillbaka lånet. Det är detta som bedöms genom kreditupplysningen som tas. Genom denna kan bankerna se om du har betalningsanmärkningar (vilket inte är ett hinder för att låna), samt din inkomst och om du har flera aktiva krediter.

Det finns flera andra låneförmedlare på svenska marknaden, t.e.x som Enklare, Zmarta, Bankvertise, Axo Finance, Freedom Finance, med flera, men de olika förmedlarna samarbetar inte alla med samma banker.

Du kan öka dina chanser att hitta ett billigare och mer fördelaktigt lån genom att ansöka hos mer än en låneförmedlare. Tänk då på att en UC kommer att tas per ansökan. Men 2 tagna UC är ju betydligt bättre än 80 st 😉

LånutanUC.se
Lånebelopp1 000-600 000 kr
Årsinkomst120 000 kr
Ålder18 år
Ränta2,95%-29,95%

Urval av Lenditums banker

Kontakt

Lenditum AB
Org.nr: 559320-5429
[email protected]

Öppettider

Måndag – Fredag 9.30-17.00
Lördag och söndag: Stängt

Gå upp