Direkto

direkto

DIREKTO 10.000-600.000 KR

Direkto var en låneförmedlare som erbjuder många olika tjänster inom lån, inte bara samlingslån. Oavsett om du vill ha ett billån, privatlån eller blancolån så gick det att ansöka. Banken har numera övergått till Bolån under namnet Ordnabolån.se

OBSERVERA att lånet Direkto har upphört. Vi kan istället rekommendera liknande låneförmedlarna Freedom Finance, Zmarta, Enkelfinans eller Lendo.

Här kan du ansöka samlingslån via Enkelfinans

Banken samarbetade med över 20 banker inom olika nischer. Oavsett om du behövde låna pengar med betalningsanmärkningar eller låna med en borgensman så var det möjligt via långivaren.

Direkto låga inkomstkrav

Du behöver inte ha en skyhög inkomst för att få låna hos Direkto. Minigränsen är satt till 100.000 kr per år, vilket motsvarar drygt 8000 kr per månad (före skatt).

Kostnader och ränta

När man ansöker lån hos en låneförmedlare så vill man att räntan ska vara lägre än hos snabblån och lån utan UC. Det är den hos Direkto. Du lånar till ränta mellan 2.95-19,9%. Eftersom att räntan är individuell, så är det dina inkomster, eventuella anmärkningar och övrigt som kan påverka kreditbetyget som avgör om du får lägre eller högre ränta.

Kontakt

Mail: [email protected]
Tel: 020-25 26 26
Fleminggatan 85 
112 45 Stockholm

Gå upp