Aasa kredit - Långivaren byter till ny ägare | LånUtanUC
Aasa kredit

Om AASA kredit

Åldergränsen för att ansöka banklån hos Aasa kredit är 20 år. Om man bortsett från åldersgränsen, så gäller densamma villkor som hos andra långivare.

Aasa villkor

Man ska ha svensk adress och vara folkbokförd i Sverige i minst 3 år. Slutligen ha ett svenskt bankkonto och en inkomst. Aasa kredit tar UC.
Om du vill låna pengar hos Aasa så måste du har fyllt 20 år.

Ansöka Aasa kredit

När du ansöker om att låna pengar hos Aasa, kommer du att behöva E-legitimation / BankID för att legitimera och signera krediten. Efter att ansökan signerats och beviljats får du pengarna på ditt bankkonto inom ca 24 timmar.

Ränta kostnader och avgift

Lånebeloppet – Du kan låna mindre lån och krediter upp till 50.000 kr.

Räntan är ganska hög. Just nu ligger räntan på 29,9%. Om du sackar efter med din betalning så skickas en påminnelseavgift ut på 60 kr. Betalar du inte påminnelsen så kommer även ett inkassokrav och adderar 180 kr extra på skulden.

Aasa fördelar

Något som är en klar fördel med lånet, är att de har en hög beviljandegrad. Trots att de både tar Uc och nekar lån med anmärkningar. Banken verkar de inte se negativt på många förfrågningar och beviljar en stor andel lån.

Aasa Nackdelar

Nackdel är att de godkänner tyvärr inte anmärkningar och erbjuder heller inga betalfria månader. Det här är inte ett så kallat lån utan UC. Banken tar kreditupplysning från UC och har varken några ”gratislån” till nya kunder, eller utbetalning på helgerna.

Om du hellre vill ha ett lån som inte tar kreditupplysning från UC så kan du titta i listan för samtliga lån som inte tar UC-upplysning istället. Genom att ansöka ett lån som inte för UC sparar du in på kreditbetyget och kan många gånger var lättare att få låna.

Liknande lån: Kontantfinans

Frågor och svar om lånet

-Hur mycket kan man låna?

Aasa lånar ut upp till 50.000 kronor.

-När måste jag betala tillbaka mitt lån?

Aasa´s amorteringstid sträcker sig mellan 24-36 månader. Det är alltså inget snabblån.

Tar Aasa UC?

Svar Ja

Gå upp