Anmärkning Bank

Anmärkning bank
Anmärkning Bank 10.000-350.000 kr

Lånevillkor

  • Belopp 10 000 – 350 000 kr
  • Återbetalningstid 1-15 år
  • Ränta 2.95%-29.95%
  • Ålder 18 år
  • Betalningsanmärkningar accepteras

Anmärkning Bank

Anmärkning är en perfekt lösning för dig som har betalningsanmärkningar och inte får låna pengar, eller vill samla dyra befintliga lån. Du kan ansöka lån upp till 200.000 kr och amorteringstid 15 år. Anmärkning vänder sig till främst personer som vill låna utan säkerhet och letar lån med svag kreditvärdighet.

Långivaren eller lånetjänsten, som kallar sig Anmärkning är ett projekt bakom Lendo. Genom att samarbeta med flera långivare så binder de ihop sin UC med alla möjliga banker och besparar dig kreditförfrågningar.

Det är inte ett lån utan UC, men Anmärkning tar endast 1 UC.  Även om det är många banker som behandlar din låneansökan, så är det inte fler UC som kommer att tas. Om du hellre vill låna med betalningsanmärkningar utan UC så kan du ta ett titt på till exempel Daypay, Loanstep eller Flexlimit

 

Kreditbetyget avgör om du får låna pengar.

När du ansöker hos Anmärkning får du svar av flera banker, men ingen av dem tar UC. UC-n står Anmärkning för i samarbete med Lendo.

Lånevillkor

  • 18 år
  • Skuldfri hos Kronofogden
  • Betalningsanmärkning är ok
  • Individuell ränta
  • Belopp 10 000 – 350 000 kr

Anmärkning Låneansökan

När man väljer att låna pengar hos Anmärkning så gör man ett smart val. Det är enkelt att ansöka lånet och hela låneprocessen går snabbt! Eftersom du förhoppningsvis vet ditt namn, personnummer och adress så tar det inte mer än 2 mindre att skicka in en låneansökan.

Betalningsanmärkningar behöver inte betyda nej till lån.

Vid ansökan tas en kreditupplysning (UC) men detta kommer inte att påverka ditt kreditbetyg som det hade gjort om du hade skickat in en och en ansökan till de samtliga samarbetande bankerna. Istället ökar dina chanser att hitta lån bland alla Anmärkning.se samarbetande banker, istället för att leta lån själv.

Representativt räkneexempel

Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.34%. Ett lån på kr kostar då 1 166 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 139 920 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.1% nominell ränta

Pengar på kontot

Hur snabbt pengarna kommer till kontot, beror dels på vilken av långivarna du väljer att ta offert från. Men även du signerar skuldebrevet (låneavtalet). Det går allra snabbast vid signering med BankID. Pengarna betalas då ut direkt. Väljer du hellre att få ett skuldebrev hem i brevlådan med snigelposten? Då ska det signeras och skicka tillbaka på samma sätt, då tar det några dagar extra.

Att välja lånebelopp

Välj lånebelopp efter det behov av pengar du har idag och en kort tid framöver. Planera inte att du ska låna ”extra” för att klara dig långsiktigt. Det är inte det lån är till för. Lån är en tillfällig lösning. Men hur vet man du hur mycket man ska låna? Man måste låta det sunda förnuftet råda och låna så lite som möjligt.

Varför ska man välja låneförmedlare som Anmärkning?

Det finns många fördelar att välja låneförmedlare, framför att ansöka direkt hos banken. Den största och främsta andningen av förståss att man vill spara på kreditförfrågningar. Men sedan kanske man heller inte känner till så många banker. På så sätt är det enklare välja låneförmedlare.

Genom att ansöka lån via låneförmedlaren, så har det samlats så många banker redan. Och din ansökan går iväg till var och en av dem. Det kostar ingenting och det går snabbt och väldigt smidigt.

Känner du att Anmärkning inte är något för dig, så finns det många fler låneförmedlare att välja på, t.e.x:

Fakta

Lånebelopp 10,000 – 350,000 SEK
Lånets löptid 1 – 15 år
Ränta 2.95 – 29.95 %
Effektiv ränta 2.95 – 29.95 %
Ålderskrav 18 – 70
Räntefritt för nya kunder Nej
Godkänner betalningsanmärkningar Ja
Inkomstkrav 110,000 SEK
Uppläggningsavgift 0 SEK
Administrationsavgift 0 SEK
Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 12.63%. Ett lån på kr kostar då 116 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 13 920 kr. Ingen start-/aviavgift. 11.95% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt av våra samarbetspartners). Vid skuld hos Kronofogden kommer ansökan att nekas.

Vanliga frågor om Anmärkning.se

-Kostar det något att ansöka lån hos Anmärkning.se?

-Nej, en låneansökan är alltid helt kostnadsfri

-När betalar Anmärkning.se ut beviljat lån?

-Utbetalningstiden går olika snabbt, beroende på hur du signerar avtalet. Allra snabbast går det om du signerar skuldebrevet med Bank-ID. Långsammast om du använder snigelposten. Det går också bra snabbt om du besöker den valda banken och signerar direkt på plats.

-Hur lång är amorteringstiden hos Anmärkning?

-Du kan välja att dela upp betalningen av lånet, det vill säga amortera i mellan 1-15 år

Tar Amärkning.se UC?

-När man ansöker lån så tas en UC. Du kommer att få erbjudande från flera banker, med endast en kreditförfrågan kommer att registreras hos UC.

Gå uppåt