CREDWAY

Credway
CREDWAY 1000-30.000 KR 30000
  • Beviljandegrad
3.9

Villkor

  • Lån utan UC
  • Låna med betalningsanmärkning

Prisexempel:

Exempel på lånekostnad och ränta för en kredit eller smslån hos Credway: Löpande kontokredit med flexibel återbetalning. Lägsta månadsbelopp: 500 kr (amortering inkl. ränta). Årsavgift: 0 kr. Aviavgift: 0 kr. Uppläggningsavgift: 0 kr. Årsränta: 26% f.n. (2,17% per månad). Prisexempel: Vid utnyttjad kredit på 15 000 kr i 12 månader. Totalt att återbetala 17 195 kr (1 433 kr per månad). Effektiv årsränta: 29,33%.

Sending
Betyg
0 (0 )
Comments Rating 0 (0 reviews)

Credway

 

I och med Credways snabba utbetalningar av sina krediter och i samarbete med banker så kan du även få detta helglån utbetalt på röda dagar. Credway har även ett lån som heter Credigo och du kan låna pengar av båda långivarna samtidigt.

Det minsta du kan lån är 1000 kronor och som mest låna 30 000 kronor. Credway har helglån, vilket betyder att de betalar ut beviljat lån under helgerna.

Utbetalning samma dag

Beviljat lån betalas ut direkt till kontot samma dag som ansökan beviljas. Om pengarna kommer insatt på ditt konto lika snabbt, beror på bankernas hållningstider. Om du har ditt bankkonto i Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken flyttas pengarna under dagen vid de ordinarie öppettiderna.

Om du har en annan bank så kommer pengarna senast nästkommande bankdag.

För att ansöka lån hos Credway ska du uppfylla det enda grundkraven de anger på sin webbplats. Du ska ha fyllt 18 år. Du kan däremot låna pengar trots att du har eller har haft betalningsanmärkningar.

Förlänga Credway-lånet

Det går inte att förlänga lånet hos Credway och heller inte att dela upp fakturan. Det gäller alltså att vara säker på att man kommer att kunna betala tillbaka skulden i tid, annars hamnar den snabbt hos Inkasso.

Kreditskydd

Credway kreditskyddCredway tillåter som sagt inte att man förlänger lånet, men det går att köpa till ett kreditskydd som gäller vid oförutsedda händelser, som t.e.x. arbetslöshet, sjukdom och dödfall.

Att teckna ett kreditskydd kostar 6,4% av lånebeloppet/månad och eventuell ersättning begärs via TPA Claims försäkring.

För att kunna teckna kreditskydd finns speciella krav. Du ska bara 20-64 och ha haft en anställning de senaste 6 månaderna, samt vara fullt arbetsför.

Räntan är 26%. Credway är ett Lån utan UC och använder sig av Creditsafe vid kreditprövning. Eftersom Credway inte tar UC så påverkar ett snabblån hos dem inte ditt framtida kreditbetyg. Du kan lugnt låna utan att riskera att dra på dig fler förfrågningar hos UC.

Om du redan har lån hos Credway så kan du titta på de nya snabblån som heter Tando och Fairlo.

🔘 Tar Credway UC?

Nej, Credway tar inte UC, utan använder Creditsafe.

🔘 Går det att förlänga lånet?

Nej, det går inte att förlänga lånet.
Gå uppåt