Vilka är de bästa lån utan UC 2019?

För att ett lån ska kategoriserats som bäst lån, måste kan kolla på flera faktorer. Långivaren ska ha rimliga lånevillkor utan alltför hög ränta och kunna erbjuda ett såpass högt lånebelopp som man är ute efter. De långivare som erbjuder bäst lån utan UC år 2019 är banker som varit med länge och högst i topp hittar vi:

Ferratum – Ett av de bästa lån utan uc 2019 är tveklöst Ferratum. Du kan ansöka om lån mellan 1000 kronor och 35,000 kronor till en månadsränt av 3,3%. Ferratum är en långivare som fungerat bra under många år och var det första lånet utan uc som gick att finna i Sverige.

Mobillån – Hos Mobillån, vilket lån också räknas som högkostandskredit kan du ansöka om lån och låna pengar dygnet runt. Det minsta beloppet som går att låna är 1000 kronor och det största 40,000 kronor. Återbetalningstiden ligger på från 2 månader upp till 1 år.

Frogtail – Frogtail tillhör långivaren och företaget Folkefinans Gruppen. Det vill säga långivare som Monetti, men absolut inte samma lån. Frogtail erbjuder lån mellan 5000 kronor och 40,000 kronor till ett återbetalningstid upp till 5 år och är ett av de bästa lån utan uc 2019.

Meddelandelån – Sist men inte minst långivaren Meddelandelån. Även denna kreditgivare är en gammal trotjänare som lånat ut pengar under många år. Meddelandelån har många nöjda kunder och är även dem ett av de bästa lån utan uc under detta år 2019.

Back To Top