Ta reda på vilka snabblån som beviljar dig

thumbnail

Har du ansökt hos flera banker, blancolån och snabblån och fått nej, nej, nej? Du kanske har ansökt hos så många långivare att du inte ens minns hos vilka? Eller så är det första gången du vill ansöka ett lån, men inte vet vilken bank du ska välja. Då finns det en ny tjänst som hjälper dig att hitta de banker som kan godkänna dig ett lån direkt.

Testa direkt vilka snabblån som beviljar dig lån

Genom tjänsten ”Klara lån (Testa här kostnadsfritt)” fyller du i mail, personnummer och mobilnummer, samt anger hur mycket pengar du vill testas att låna för. Inom några sekunder får du direkt besked om det för tillfället finns långivare som kan ge dig lån eller inte. Och du kan direkt anta erbjudandet av de banker som godkänner dig som låntagare.

Få veta hos vilken bank du är kreditvärdig utan att UC tas

Om du inte behöver låna mer än max 30.000 kr, eller rättare sagt 29.999 kr så tas ingen UC. Du får alltså lån utan UC upp till 30.000 kr. Om du behöver ett större belopp så kommer UC att tas (men bara 1 st).

Genom att använda Klara lån´s tjänst får du:

  • Direkt besked om vilka banker som vill ge dig lån
  • Slippa kreditförfrågningar hos UC
  • Behålla din kreditvärdighet
  • Pengar direkt från de banker som säger JA
  • Låna med betalningsanmärkningar
  • Jämför bästa räntan
  • Pengar idag utan frågor

Kostnadsfritt och besked om snabblån direkt

Testa kostnadsfritt redan idag. Du får svar direkt och pengarna utbetalt till kontot i samma vända som du accepterar ett låneerbjudande från en bank.

Tjänsten Klara lån samarbetar med ett flertal banker, bland annat Cashbuddy, Monetti, Klicklån, Everyday + med flera…

Eller Jämför och ansök själv här

Belopp:
Lånevillkor:
Filtrera lån
Visa alla lån
Ekonom och skribent hos LånutanUC. Med med ett brinnande intresse för svensk privatekonomi och arbeten hos flera svenska bankkontor.
Gå upp