Saneringslån

saneringslån

Skuldfinansiering med saneringslån

Saneringslån kan vara lösningen när pengarna inte längre räcker till. Genom att samla skulder och krediter i ett hopbakslån så finns möjligheten att sanera sin ekonomi. Du kan samla lån utan UC och snabblån upp till 600.000 kr med lån utan säkerhet.

Belopp:
Villkor:
  • Filtrera
  • Lån utan UC
  • Lån med betalningsanmärkning
  • Direktlån
Visa fler lån

Skuldfinansiering med betalningsanmärkningar

Många gånger söker man sig till ett saneringslån för att reda ut sin ekonomi innan betalningsanmärkningar uppstår. Så länge det inte finns ett skuldsaldo hos Kronofogden och man har en inkomst så finns det chans att kunna samla sina lån med ett saneringslån. Att låna pengar som arbetslös kan vara lite svårare om man inte vänder sig till snabblån. Och nu var vi ju ute efter att bli kvitt de dyra utgifterna.

Lägre månadskostnad med saneringslån

Att sanera sin ekonomi, betyder att man går igenom sina skulder och månadsutgifter och försöker sänka utgifterna för att få mer pengar över. Att ta ett saneringslån för att betala skulder och krediter med hög ränta kan vara lösningen. Ett hopbakslån ”bakar ihop” de höga utgifterna och samlar summan av dessa i ett saneringslån. På så sätt kan man sänka månadsavgifterna från flera tusenlappar, ner till en betydligt lägre summa med lägre ränta.

Vad krävs för en skuldfinansiering  med hopbakslån?

Det finns flera långivare som kan hjälpa dig att lösa dina nuvarande snabblån, smslån och lån utan UC. Ett vanligt samlingslån som har funnits i många år och har hjälpt tusentals kunder är låneförmedlaren Freedom Finance. Freedom Finance är inte en egen långivare, utan en låneförmedlare som genom unikt samarbete med bankerna kan erbjuda lån med:

  • Låg ränta
  • Endast 1 UC
  • Egen kundtjänst
  • Personlig rådgivning

Det finns flera av dessa låneförmedlare som fungerar på liknande sätt, t.e.x Lendo.

För att få ett hopbakslån så krävs att du är minst 18 år och har en inkomst. Om skulden du vill lösa är väldigt stor eller om du har betalningsanmärkningar så kan en borgensman eller medlåntagare krävas.

Gå uppåt