Låneblogg – Blogg om lån

låneblogg

Här bloggar jag om allt som har med snabblån och lån att göra. Jag blandar egna tankar och erfarenheter från vardagslivet och lärdom från skolan.

Jag som bloggar heter Martin och är född och bosatt i Götet. Jag har alltid haft ett stort intresse för ekonomi och djupdyker gärna i ämnet.

Grunden till den här hemsidan och bloggen påbörjades som ett examensarbete. Därefter köpte jag denna domän för att spinna vidare mina tankar och erfarenheter. Att det blev just ”lånutanuc.se” var för att tillfället gavs och för att jag tror att det ligger i tiden med lån utan uc.

Sedan så hoppas jag att titeln ska väcka uppmärksamhet och debatt kring ämnen. Jag diskuterar gärna och tar tacksamt emot tips och era erfarenheter.

Letar och jämför lån

Jag letar upp lån och jämför dem för att hitta bästa priser och räntor. Även om titeln på hemsidan är ”lån  utan uc” så kommer jag att jämföra lån inom alla kategorier. Både lån utan säkerhet och även bolån.

Jag hoppas att du kommer att gilla läsningen på den här bloggen och har nytta av jämförelserna och recensionerna av alla lån.

Gå upp