Låna pengar med väldigt dålig kreditvärdighet

Lån med väldigt dålig kreditvärdighet

Har du svårt att få låna pengar på grund av att du har väldigt dålig kreditvärdighet? Du kan ändå få låna pengar. Om pengarna är slut långt innan nästa lön kommer och alla banker har nekat lån, så kan det kännas väldigt frustrerade, men här får du större chans att få låna pengar med svag kreditvärdighet.

Belopp:
Villkor:
Välj
Visa fler lån

Väldigt låg kreditvärdighet kan bero på

  • Många förfrågningar hos UC
  • Betalningsanmärkningar
  • Anmärkning om misskött kredit
  • Låg inkomst
  • Skuldsaldo hos Kronofogden

Genmensam nämnare för för de 4 första punkterna som beskriver låg kreditvärdighet är att det går att få lån. Den sista punkten, skuldsaldo hos Kronofogden, gör det dock lite svårare. Det finns idag bara en långivare som godkänner lån med skuldsaldo och de kan ge dig chansen ifall att du vill sanera din ekonomi och samla dina lån. Det lånet är i dagsläget ”Anmärkning Bank”.

Lån utan kreditupplysning från UC förenklar processen vid dålig kreditvärdighet

Att ta lån utan UC är ofta förenat med tabu, men faktum är att alla snabblån som skippar kreditupplysning från UC inte är dyra. På senare tid har det dykt upp fler och flera långivare som har bytt ut UC mot Creditsafe och Bisnode. Skillnaden är att du slipper få många kreditförfrågningar hos UC, har större chans att bli beviljad lån och att det förenklar låneprocessen. Det blir alltså enklare och går snabbare att få ett lån.

Ansöka många lån hos UC ger en väldigt dålig kreditvärdighet

Om du redan har ansökt flera lån och inte visste att själva låneansökan sänker ditt kreditbetyg, så vet du nu. Ansök inga fler lån som tar UC ifall att det inte gäller ett större lånebehov, som t.e.x bolån. Att ansöka lån utan UC behöver inte vara dyrare, ta Wästgöta Finans som exempel. Det är ett lån som ägs av JULA och effektiv ränta ligger från 3,9%. Det är en stark konkurrent till de ”vanliga” bankerna, men du slipper UC-förfrågningen.

 

Gå uppåt