Approva

Approva företagslån lånutanuc
APPROVA 30.000-300.000 kr
 • Beviljandegrad
  (4.2)
 • Kostnader
  (3.9)
 • Snabb utbetalning
  (4)

Approva företagslån

Hos Approva kan du som har företag låna pengar till oförutsedda utgifter. Approvas företagslån kräver ingen säkerhet och du kan låna pengar om du har ett registrerat Aktiebolag, Enskild firma eller Handelsbolag.

Approva lånar ut från 30.000 till maximalt 300.000 kr under en löptid om 2 månader till 3 år. Räntan bestäms individuellt efter kreditprövning och ligger i spannet mellan 2-24%.

Lånevillkor Approva

Approva säger inte automatiskt nej till att låna ut pengar till ditt företag ifall att ni har betalningsanmärkningar. Om ekonomin i företaget i övrigt är god så kan Approva förbise detta och ni kan få lån trots betalningsanmärkning.

Minsta åldersgräns på företrädaren på företaget är 18 år.

Så ansöker du företagslånet Approva

Besök Approvas webbplats och läs igenom lånevillkoren noggrant. Fundera på om detta är lånet som passar ert företags tillfälliga kapitalbehov och om det finns utrymme för amortering och ränta i ekonomin. När du har bestämt dig för att ansöka lånet så börja med att:

 • Välj lånebelopp 30.000 kr – 300.000 kr
 • Välj löptid 2-36 månader
 • Ange företags organisationsnummer samt ditt eget personnummer (om du är företrädare för bolaget)
 • Ange mail och telefonnummer
 • Signera med Bank-ID

Ingen kreditupplysning från UC

Som de flesta företagslån så är Approva ett så kallat ”lån utan UC”. Det är bra för dig och ditt företag, eftersom att att en registrerad kreditupplysning från UC sänker ditt kreditbetyg. Approva gör kreditprövningar via Bisnode.

Snabba låneutbetalningar

Vid ansökan om företagslån är det mer regel än undantag att man får vänta en stund på besked. Så är inte fallet hos Approva. Deras blixtsnabba kundtjänst ger dig snabbt svar på om företaget godkänns och beviljas lån. Beviljat lån betalas ut omgående och kan till och med vara på ert företagskonto så snabbt, som inom 15 minuter.Frågor och svar om Approva företagslån

– Hur snabbt betalas beviljat lån ut från Approva?

Approva har snabb utbetalning. Om inge uppgifter fattas vid ansökan och företaget går igenom en kreditprövning så kan pengarna finnas på kontot inom 15 minuter.

– Tar Approva UC?

Nej, Approva tar inte UC, utan Bisnode.


Gå uppåt