Flest beviljade snabblån & smslån

Flest beviljade snabblån & smslån 2020
Låna 1000-100.000 kr även med lågt kreditbetyg

Kreditgräns
Välj Löptid
  • Endast lån utan UC
  • Endast lån med betalningsanmärkning
  • Utbetalning helger
Visa fler lån

Lätta lån som beviljar många ansökningar

Om man letar lån med högre beviljandegrad så är chansen större till att få låna pengar. Just smslån och lån utan UC, är kända för att bevilja fler lån än privatlån. Det kan vara svårt att hitta långivare som beviljar flest lån, men vi har samlat dem här.

Att dessa lån beviljar flest lån kan bero på många anledningar. Det kan till exempel vara ett smslån som  inte tar kreditupplysning från Uc, eller så är det banker som bara lånar ut mindre belopp. Det är lättare att bli beviljad små lån än stora, av den anledningen att mindre lån har mindre krav. Du också läsa mer om vanliga frågor om lån om du inte hittar svaret på dina frågor.

Smslån som beviljar flest lån behöver inte vara utan UC

Det är ingen sammanträffande att de flest beviljade smslån inte tar kreditupplysning från UC. Genom att göra kreditprövning av andra kreditupplysningsföretag, som till exempel Bisnode eller Creditsafe så är chansen större att bli beviljad smslån. Men det finns undantag. Nordiclån och Leasy är långivare som beviljar många lån trots att de faktiskt tar UC. De har helst enkelt inte lika höga krav som banken. Dock godkänns inte betalningsanmärkningar.

Smslån som beviljar flest lån är oftast de som har lägst inkomstkrav.

Gå uppåt