Flest beviljade snabblån & smslån

FLEST BEVILJADE
Snabblån & SMSlån år 2020

Låna 1000-100.000 kr även med lågt kreditbetyg hos de flest beviljade lån i Sverige. Banker för smslån, snabblån, konsumtionslån och privatlån

Välj lånebelopp
Välj löptid
  • Filtrera
  • Lån med anmärkning
  • Lån utan UC
  • ⚡Direktlån
Visa fler lån

Lätta lån som beviljar många ansökningar

Om man letar lätta lån med högre beviljandegrad så är chansen större till att få låna pengar. Just smslån och lån utan UC, är kända för att bevilja fler lån än privatlån. Det kan vara svårt att hitta långivare som beviljar flest lån, men vi har samlat dem här.

Att dessa lån beviljar flest lån kan bero på många anledningar. Det kan till exempel vara ett smslån som  inte tar kreditupplysning från Uc, eller så är det banker som bara lånar ut mindre belopp. Det är lättare att bli beviljad små lån än stora, av den anledningen att mindre lån har mindre krav.

Du också läsa mer om vanliga frågor om lån om du inte hittar svaret på dina frågor.

Smslån som beviljar flest lån behöver inte vara utan UC

Genom att göra kreditprövning av andra kreditupplysningsföretag, som till exempel Bisnode eller Creditsafe så är chansen större att bli beviljad smslån.

Det är ingen sammanträffande att de flest beviljade smslån inte tar kreditupplysning från UC.

Men det finns undantag. Nordiclån och Leasy är långivare som beviljar många lån trots att de faktiskt tar UC. De har helst enkelt inte lika höga krav som banken. Dock godkänns inte betalningsanmärkningar.

Smslån som är ”enkla”

Smslån som beviljar flest lån är oftast de som har lägst inkomstkrav. Grundkraven för att bli beviljad smslån snabbt och enkelt är:

  • Åldersgräns 18 år
  • Sakna skuldsaldo hos Kronofogden
  • Inte ha obetalda fordringar hos den långivare du ansöker lån hos
  • Pension, studiemedel, A-kassa, sjuklön eller inkomst av tjänst eller företag

Banker som har fler produkter som beviljar många lån

Ett antal smslån har fler än en produkt inom lån. Thorn till exempel har den lån som Klicklån, Leasy och Viiga lån. Alla Thorns lån följer samma kreditmall och de har likadana grundkrav. Inget av dessa lån är smslån, men de till hör Sveriges flest beviljade lån.

Dessa är ”lättare” att få beviljat lån hos än många andra banker. Du kan även låna med svag kreditvärdighet. Även om man har ett lån genom en av deras produkter, låt säga Leasy mikrolån, så kan man bli beviljad ett lån hos t.e.x Thorn under förutsättning att man skött det enda lånet felfritt.

Gå uppåt