Flest beviljade smslån

Om man letar lån med högre beviljandegrad så är chansen större till att få låna pengar. Just smslån och lån utan UC, är kända för att bevilja fler lån än privatlån. Det kan vara svårt att hitta långivare som beviljar flest lån, men vi har samlat dem här.

Att dessa lån beviljar flest lån kan bero på många anledningar. Det kan till exempel vara ett smslån som  inte tar kreditupplysning från Uc, eller så är det banker som bara lånar ut mindre belopp. Det är lättare att bli beviljad små lån än stora, av den anledningen att mindre lån har mindre krav. Du också läsa mer om vanliga frågor om lån om du inte hittar svaret på dina frågor.

FLEST BEVILJADE SMSLÅN

Välj belopp
Välj löptid
  • Välj enbart lån med anmärkning
Fler lån

Smslån som beviljar flest lån är oftast utan UC

Det är ingen sammanträffande att de flest beviljade smslånen inte tar kreditupplysning från UC. Genom att göra kreditprövning av andra kreditupplysningsföretag, som till exempel Bisnode eller Creditsafe så är chansen större att bli beviljad smslån.

Smslån som beviljar flest lån är oftast de som har lägst inkomstkrav. Det är inte heller ovanligt att dessa smslån godkänner betalningsanmärkningar.

Gå uppåt