Direktlån

Hitta lån med Direktutbetalning

Handläggning och utbetalning av direktlån går relativt snabbt. Pengarna direktutbetalas samma dag, samma stund och oftast inom endast några minuter.

Belopp:
Villkor:
Filter för:
Visa fler lån

Långivare som har direktutbetalning har oftast även helglån och kvällslån. Det betyder att direktlån utbetalas dygnet runt, alla dagar i veckan. Exempelvis högkostnadskrediter är kända för direktlån.

Det är vanligast att det är lån utan UC som har direktutbetalning och ett vanligt belopp som enkelt går att ansöka snabbt är lån 25.000 kr.

Jämför och Ansök direktlån för omedelbar utbetalning

Pengar direkt till bankkontot

Välj bank – Fyll i ansökan – Få besked – Pengar direkt till bankkkonto. Hela processen från ansökan till utbetalning kan vara avklarad på bara några minuter, ifall du har någon av Sveriges mest ”vanliga” banker. Det vill säga: Handelsbanken, Swedbank, SEB, Nordea, Ikano Banken eller Danske Bank.

Vad är villkoren för direktlån?

Direktlån fungerar på samma sätt som andra lån med skillanden att lånebeloppet har en maxgräns på lånebelopp 30.000 kr/lån. Det ställs därmed heller inte lika stora krav på att få ett direktutbetalt lån beviljat, som om du ansöker ett blancolån.

Genom att jämföra direktlån kan du enkelt se om det finns ett lån som passar dig och på så sätt även hitta lånen med lägst ränta. Du är möjligt att ansöka lån med betalningsanmärkningar. Eftersom det inte ställs lika stora krav vid ansökan om dessa lån, så kan det innebära en risk att låna.

Direktlån är högkostnadskrediter

Man brukar säga att ”man får vad man betalar för. Det kan tillämpas vid direktlån. Räntan är högre, men lånet utbetalas snabbare. Tänk på att det kan medföra en risk att ta ett snabbt lån utan att tänka igenom det först.

Eftersom det är högkostnadskrediter så kan det medföra att du får betalningsanmärkningar och hamnar i en skuldfälla som är svår att ta sig ur. Gör inga förhastade beslut och se till att endast ansöka lån hos seriösa långivare.

Även om det finns tillfällen då du känner dig i akut behov av pengar, så kasta dig inte över en låneansökan utan att kolla andra alternativ först.

Gå upp