Alla smslån och snabblån

Låna pengar snabbt

Alla smslån och snabblån

Det kan vara svårt att hitta alla smslån, men här har vi samlat dem alla! Smslån är ett litet snabblån som du kan snabbt kan få direktutbetalt till ditt bankkonto. Och det samma dag. Filtrera och sortera nedan om du vill låna utan UC, helglån eller ifall att du söker lån med betalningsanmärkningar.

Välj Belopp
Välj Löptid
  • Endast lån utan UC
  • Endast lån med betalningsanmärkning
  • Utbetalning helger
Visa fler lån

Nu kanske alla människor inte söker just lån utan kreditupplysning från UC i första hand. Men håll till godo – Här hittar du faktiskt ALLA smslån oavsett kreditupplysning! De lån du jämför här är både lån utan UC, som tar Bisnode och Creditsafe men även lån som tar kreditupplysning från Upplysningscentralen (UC).

Det finns både smslån som inte tar kreditupplysning från Upplysningscentralen, men även smslån som gör det. Är du bara ute efter de som inte tar kreditupplysning från UC, så kolla istället in alla lån där ingen UC tas.

Smslån vs blancolån

Smslån

Passar smslån eller blancolån dig bäst? Är du i akut behov att ett lån direktutbetalt idag, eller kan du vänta 1-2 dagar på att få pengar till kontot? Vilket lån du ska välja handlar om hur din ekonomiska situation ser ut och vad du behöver pengarna till. Om du är i akut behov av pengar just nu, kanske smslån är det alternativ du får se till i första hand. Smslångivarna har både snabb handläggningstid och snabb utbetalning. I de allra flesta fall så får du besked på ansökan direkt och pengar inom några minuter.

Exempel på populära smslån

Pengarna sätts in direkt till ditt bankkontot och du kan använda dem som du vill. Det innebär att du slipper de långa köerna hos banken och den långa ansökningsprocessen som det annars kan innefatta.

Blancolån

Om du inte är i akut behov att ha pengarna direkt idag, utan kan vänta 1 dag eller 2, så är blancolån ett bättre alternativ till smslån. Att ansöka ett blancolån, eller konsumentionslån som det även kallas, är nästan lika enkelt. Dock medför det ett lite längre ansökningsformulär och några fler frågor om din privata ekonomi och livssituation. Även vid ansökan om blancolån så är det brukligt att få besked direkt. Dock kan utbetalningen ta lite längre tid, men inte alltid.

Några blancolån som har snabba utbetalningar, trots att de tar UC

Blancolån, Konsumtionslån och den typen av lån har lägre ränta än smslån. Lånen är vanliga vid till exempel köp av bostad, som topplån och handpenning, men även vid husrenovering, resor och inköp av möbler. Smslån och snabblån däremot är vanligare vid akuta utgifter, som att betala en förfallen hyra, eller faktiskt till och med konsumtion.

Vad du behöver de akuta pengarna till styr alltså vilken typ av lån som passar dig. Akut behov av pengar idag så är det smslån, snabblån och sådana små lån utan UC som är bäst. Men blancolån ifall att du kan vänta 1-2 dagar.

Tänk dock på att blancolån oftast tar UC och detta medför att du får en kreditförfrågan registrerad på dig, vilket också sänker ditt kreditbetyg.

Gå uppåt