AASA

Aasa kredit
AASA 10.000-50.000 kr
  • Beviljandegrad
3.1

Villkor

  • Ej lån med betalningsanmärkningar
  • Kreditupplysning: UC

Prisexempel:
Om du lånar 20.000 kr så finns avbetalningstid upp till 36 år. Om du skulle vilja amortera lånet i 24 månader, då blir årsräntan 29,9% och den effektiva räntan 39,96%. Under låneavtalets tid betalar du 1134,01 kronor per månad.
Den totala summan att återbetala till blir 27.216,25.

Åldergränsen för att ansöka banklån hos Aasa är 20 år. Om man bortsett från åldersgränsen, så gäller densamma villkor som hos andra långivare. Man ska ha svensk adress och vara folkbokförd i Sverige i minst 3 år. Slutligen ha ett svenskt bankkonto och en inkomst. Aasa kredit tar UC.
Om du vill låna pengar hos Aasa så måste du har fyllt 20 år.

Välj lånebelopp 123
Välj löptid 123
Fler lån

Ansökan

När du ansöker om att låna pengar hos Aasa, kommer du att behöva E-legitimation / BankID för att legitimera och signera krediten. Efter att ansökan signerats och beviljats får du pengarna på ditt bankkonto inom ca 24 timmar.

Ränta kostnader och avgift

Aasa har mindre lån och krediter upp till 50.000 kr.

Räntan är ganska hög. Just nu ligger räntan på 29,9%. Om du sackar efter med din betalning så skickas en påminnelseavgift ut på 60 kr. Betalar du inte påminnelsen så kommer även ett inkassokrav och adderar 180 kr extra på skulden.

Fördelar

Något som är en klar fördel med lånet, är att de har en hög beviljandegrad. Trots att de både tar Uc och nekar lån med anmärkningar. Banken verkar de inte se negativt på många förfrågningar och beviljar en stor andel lån.

Nackdelar

Nackdelar med Aasa kredit är att de godkänner tyvärr inte anmärkningar och erbjuder heller inga betalfria månader. Det här är inte ett så kallat lån utan UC. Banken tar kreditupplysning från UC och har varken några ”gratislån” till nya kunder, eller utbetalning på helgerna.

Gå uppåt